fbpx

Filothei Women Gala: Δυνατός αγώνας αναμένεται στο άλμα εις μήκος

Filothei Women Gala: Δυνατός αγώνας αναμένεται στο άλμα εις μήκος

Το αγώνισμα του μήκους στο Filothei Women Gala(17/5)  θα είναι γεμάτο εξαιρετικές αθλήτριες και η κόντρα μεταξύ τους αναμένεται να προσφέρει σούπερ θέαμα.

Ροτάρου, Γκαρντάσεβιτς και Χαϊτίδου είναι μόνο μερικές από όσες διεκδικούν την πρωτιά στο μήκος, του γκαλά της Φιλοθέης στις 17 Μαΐου.

Για τρίτη φορά, η Ρουμάνα πρωταθλήτρια με ρεκόρ 6.91μ., Αλίνα Ροτάρου Κόττμαν, θα βρεθεί στην Ελλάδα και το διεθνές μίτινγκ γυναικών με στόχο τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση. Η πρωταθλήτρια από τη Σερβία, Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς (6.83μ.), που στο εθνικό πρωτάθλημα Σερβίας στον κλειστό, νωρίτερα φέτος, κατάφερε να κερδίσει την Ιβάνα Βουλέτα (Σπάνοβιτς) θα αγωνιστεί επίσης στο μίτινγκ και το «κοντράρισμα» με τη Ροτάρου ίσως οδηγήσει σε μεγάλες επιδόσεις. Η κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ, Φιλίππα Κβίτεν (6.79μ.), θα προσπαθήσει επίσης να διεκδικήσει την πρωτιά όπως και η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ντιάνα Λέστι (6.60μ.).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του μήκους, Βασιλική Χαϊτίδου, θα βρίσκεται ανάμεσά τους έχοντας στόχο να βελτιώσει το ρεκόρ της (6.49μ.) και άρα να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή θέση. Το ίδιο ισχύει και για τη συναθλήτριά της, Ναταλία Μπέση, που έχει ρεκόρ 6.38μ.

Η 17χρονη Τεοντόρα Μπόμπεριτς, που προπονείται με τον Ντρακούτιν Τόπιτς, θα επιδιώξει να βελτιώσει το 6.21μ. που έχει ενώ με ίδια επίδοση, ως ρεκόρ, έρχεται στον αγώνα και η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά. Αναστασία Σαρλάνη, με 6.30μ., και Ανδριάνα Γκόγκα, με 5.92μ., «κλείνουν» τη λίστα συμμετοχών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος